Дистрибутор на за Бургаска област

За нас

"ЕЛКОС БУРГАС" ЕООД е учредено през 1990 г. с 100% частен капитал. След своето създаване компанията се наложи като коректен, ангажиран и отговорен към клиентите си партньор, с подготвени и висококвалифицирани кадри, който осигурява цялостни решения и доставки на електротехнически продукти, специализиран сервиз и компетентна консултация.

Фирмата организира доставки на крепежни изделия, електродвигатели, трансформатори, кабели, електроапарати и средства за автоматизация, електроапаратура ниско и средно напрежение, кабелна арматура, резервни части, осветителни тела и електроинсталационни материали. Поддържат се изискваните от пазара складови наличности и асортименти.

"EЛКОС БУРГАС" ЕООД  извършва комплексен ремонт на всички видове електродвигатели с накъсосъединен ротор ( помпи , вентилатори , авт.перални и др.) с осигурен транспорт от и до клиента , като при спешни поръчки фирмата може да работи без прекъсване на работния процес.Фирмата поддържа богат набор от резервни части за ел.двигатели – турбини , фланци , клемни табла и кутии , капаци , кондензатори , лагери , механични уплатнения , шпонки и др.Разполагаме  с хидравлична преса и хидравлична скоба , гарантиращи безпроблемно избиване и набиване на ремъни шайби, куплунзи и лагери .

НОВО !!! От 2010 г. фирмата е сертифицирана за продажба и сервиз на касови апарати , фискални принтери , електронни везни , POS принтери , баркод четци и аксесоари.Всички фискални устройства са с вграден данъчен терминал за дистанционна връзка с НАП с цени на производител!


Фирмата предлага на клиентите си и продуктите на всички големи български производители на енергетично оборудване на конкурентни цени и при осигурена бърза доставка до обекта на купувача.

При нас може да намерите всичко, което се произвежда от:

„ЕЛМА”АД-Троян
„Асела”ЕАД - Асеновград
"ЕЛКАБЕЛ" АД - гр. Бургас;
"Гамакабел" АД - Смолян;
ЕАЗ - Пловдив;
НИКДИМ ЕООД - Казанлък;
ЕАЗ - Перущица;
Елпром Елин АД - Купбрат;
Елпром - Найден Киров АД - Русе;
Асенова крепост АД - Асеновград;
АББ Контрол АД - Петрич и др.

Продуктите на чужди вносители и производители, които фирмата предлага са:
Шнайдер Електрик;
LEGRAND;
ELMARK;
ABB;
BISHOP;
RAYHEM;
Beghelli
GE