Дистрибутор на за Бургаска област

Фискални принтери

Фискален Принтер Мобилен TREMOL FP07-KL

TREMOL FP07-KL е най-малкият фискален принтер, представен на пазара на фискални устройства от ТРЕМОЛ ООД. Принтерът е предназначен за работа в система с приложен софтуер, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет. Устройството е с КЛЕН (Контролна Лента...

Фискален Принтер ZEKA FP03-DV

ZEKA FP03-DV е предназначен за работа в състава на компютърна касова система, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет.

Фискален Принтер ZEKA FP01-DV

ZEKA FP01-DV е предназначен за работа в състава на компютърна касова система, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет.

Фискален Принтер TREMOL FP05-KL

Фискалният принтер TREMOL FP05-KL е най-бързия фискален принтер от продуктовата гама на Тремол ООД. Принтера е с Easy-Load механизъм, фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите...

Фискален Принтер TREMOL FP01-KL

TREMOL FP01-KL е наследник на ZEKA FP03, базиран на новата ARM процесорна архитектура. Скоростта му на печат е по-висока. Увеличен е броя на артикулите във вътрешната база данни.

Фискален термопринтер DATECS FP-550KL

DATECS FP-550 KL е термопринтер с фискална памет и вграден GPRS модем, съответстващ на българското фискално законодателство.

Syndicate content